Direct aan het water in Oegstgeest

Wonen aan de Oude Vaartweg

Aan de Oude Vaartweg in Oegstgeest staat een vrijstaande villa die luxe is afgewerkt. Via een lange en statige oprijlaan bereik je de riante villa die fraai op een perceel van ruim 2107 m2 ligt. Zodoende beschikt het huis over een grote rondom gelegen tuin met veel privacy en twee dubbele garages, zowel vrijstaand als inpandig. Hoogtepunten zijn het ruime zwembad, de luxe buitendouche en de lichte serre met jacuzzi. Hier ervaar je dagelijks het ultieme vakantiegevoel!

€ 995.000,- k.k.

Locatie

Entree

Living

Koken

Slapen

Buitenleven

Maak de villa helemaal eigen

Een villa met potentie

De villa aan de Oude Vaartweg heeft bijzonder veel potentie. Hoewel het huis al zeer luxe is uitgevoerd, zal de villa met enkele aanpassingen direct eigen en helemaal af voelen. Door de enorme ruimte, zowel binnen als buiten, kun je met gemak al je woondromen realiseren. Om die reden hebben we duidelijke interieurimpressies laten maken, zodat direct duidelijk is welke mogelijkheden er zijn, mocht dit niet helemaal de persoonlijke smaak zijn. Wat vast staat is de locatie. Met een natuurgebied om de hoek en open water voor de deur begeef je je hier dagelijks direct in het groen. Desondanks liggen ook diverse uitvalswegen nabij, waardoor steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam in korte tijd goed bereikbaar zijn. Hier geniet je van het beste van twee werelden!

En hier ligt de villa, om de hoek van recreatiegebied de Klinkenbergerplas!

Oude Vaartweg
Supermarkt Supermarkt
Handig voor je boodschappen

Zo geregeld

De woning bezichtigen?

Zijn er vragen of is er interesse in een bezichtiging op korte termijn? Neem dan contact op met Panne van Soest Makelaars uit Oegstgeest. Tel: 071-5152555

Plan een bezichtiging!